Burn-out test

Een burn-out ontstaat geleidelijk. Hierdoor merk je niet dat je opgebrand raakt, je merkt wel dat je geen energie meer hebt. Maar je hebt eigenlijk geen goed zicht of je klachten “normaal, tijdelijk of ernstig” zijn. Je wilt weten of je burn-out bent of het risico op burn-out loopt. Het is daarom tijd voor een burn-out test.

Symptomen bij een burn out

Bij een burn-out worden drie reacties onderscheiden. Emotionele uitputting, depersonalisatie (het gevoel buiten je eigen lichaam of geest te staan) en verminderde persoonlijke bekwaamheid. Deze reacties hoeven niet gelijktijdig voor te komen.

Burn-out test: sluit andere oorzaken uit

Burn-out heeft veel overlap met andere problemen als overspannenheid en depressie. Ook dienen andere ziektebeelden uitgesloten te worden. Door te lezen over de symptomen van een burn-out is het mogelijk een burn-out tijdig te herkennen. Het is van groot belang om de symptomen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen bij het bezoek aan de huisarts. Hoe nauwkeuriger de eigen observatie, des te nauwkeuriger is de diagnose van de huisarts.

Een burn out behandeling bij brn-out.com

Een diagnose burn-out kan je helpen verdere stappen te ondernemen. Het is erg belangrijk dat je tijdig wordt behandelt bij een burn-out. BRN-OUT kan je daarbij helpen. BRN-OUT is gespecialiseerd in burn-out en snel herstel. BRN-OUT werkt met een structurele aanpak vanuit kennis en expertise, waarbij cognitieve en fysieke methoden worden gecombineerd.

Voordelen behandeling brn-out.com

  • Burn out behandeling door een specialist
  • Spoedig en duurzaam herstel
  • Geen wachtlijsten, snelle hulp
  • Altijd hulp: ook mogelijkheid om buiten kantoortijden af te spreken
  • Regelmatige voortgangsrapportages

Burn-out test: lees over de symptomen van een burn-out