BRN-OUT of één van haar experts zijn regelmatig in de media om kennis of ervaring te delen. Naast burn-out, burn-out symptomen en burn-out behandeling kan het ook gaan over beweging en sport voor mentale gezondheid, beweging en sport bij burn-out, running therapie en of de gevolgen van burn-out en stressklachten.

Een overzicht:

In de weekend bijlage van het Algemeen Dagblad heeft Marc als expert en behandelaar meegewerkt aan het thema “burn-out en liefde”

Sportrusten heeft een interview geplaatst met Marc over stress en ademhaling naar aanleiding van het lopen van de Marathon de Mont Blanc

RTLNieuws Weekend Magazine heeft een interview met Marc geplaatst over schulden en de stress bij grote schulden als het gevolg van zijn burn-out

In 2012 heeft Marc meegewerkt aan een artikel over running therapie en het MOTAR onderzoek in het dagblad Trouw

Daarnaast zijn er recent twee interviews in de gedrukte media zijn verschenen. Het gaat hier om een special over schuldsanering in het Algemeen Dagblad waar Marc zijn persoonlijke ervaring heeft gedeeld ten behoeve van de beeldvorming omtrent problematische schulden en de schuldsanering. Het andere stuk is een interview in de WOTW, het alumniblad van Universiteit Nyenrode, over werkstress en de gevolgen van burn-out en stressklachten. Ook hier heeft Marc zijn persoonlijke ervaring gedeeld. Het eerste artikel kunt u lezen op de website van de journaliste, het andere kan op verzoek worden toegestuurd.

Burn-out en schulden
Burn-out proces naar herstel Nijenrode media